Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 21 iulie 2022

TENIS / ATP: ATP a anulat turneul Masters 1000 de la Shanghai şi alte trei turnee în China

Efectele nedorite ale COVID-19 se resimt în continuare în sportul internațional. Organizația Jucătorilor Profesioniști de Tenis (ATP) a anunțat, astăzi (joi, 21 iulie), că a anulat turneele ce urmau a se desfășura în China la toamnă.

Este vorba despre Shanghai Masters 1.000 (care urma să se dispute în perioada 9-16 octombrie), Chengdu (care avea startul pe 26 septembrie), Zhuhai (tot pe 26 septembrie) şi Beijing (3-9 octombrie). Este pentru al treilea an la rând când turneele programate în China nu se pot desfăşura.   

Anularea turneelor a fost decisă din cauza măsurilor restrictive luate de autorităţile chineze în contextul pandemiei de COVID-19.

De altfel, după Jocurile Olimpice de Iarnă de la Beijing, toate competiţiile sportive internaţionale programate în China au fost anulate sau amânate. În aceeași situație au fost și turneele feminine de tenis. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...