Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 22 iulie 2022

FOTBAL / CONFERINȚA EUROPEANĂ: Universitatea Craiova se întoarce cu un egal din Albania

Formaţia Universitatea Craiova a reușit să evite capcana albaneză. Formația din Bănie a remizat (1-1), joi, 21 iulie, în deplasare, cu Vllaznia, într-un meci din prima manşă a turului 2 preliminar al ediției 2022/2023 a Conference League. Returul este programat joi, 28 iulie, la ora 20.30, la Craiova.

Craiovenii au deschis scorul prin Ivan, în minutul 45+2, dintr-un penalty obținut de Baiaram la un duel cu Juric. Haxhaj a egalat în minutul 51. Universitatea a mai marcat prin Baiaram (min. 39), cu capul, însă golul nu a fost validat din cauza unui ofsaid. De asemenea, formația din Bănie a mai avut ocazii de gol și în al doilea mitan prin același Baiaram, care a fost blocat de portar la 6 metri (min. 52), cu o intervenție suspectă a fi neregulamentară, iar apoi (min. 62) a reluat slab mingea centrată de Bancu. O ocazie foarte mare a fost irosită de Screciu (min. 73), care a trimis cu capul pe lângă poarta goală...

Au fost folosite următoarele formații:

Vllaznia: Zagovic – Aralica (Kaina, 52), Kruja (Haxhaj, 46), Juric, Gurishta – Hakaj, Januzi (Alivoda, 89), Bulatovic – Bashnjaku, Coba (Latifi, 82), Heric (Marku, 46)

Antrenor: Mirel Josa

Universitatea Craiova: Lazar – Căpăţînă, Găman, Raul Silva, Bancu – Creţu (Screciu, 71), Mateiu – Gustavo (Roguljic, 89), Baiaram (Cîmpanu, 90+3, Ivan – Koljic (Markovic, 70)

Antrenor: Laszlo Balint

Arbitru: Paul Mclaughlin. Asistenți: Christopher Campbell şi Eoin Michael Harte. Arbitrul nr. 4: Kevin O’Sullivan (toți din Irlanda).

Iată programul meciurilor echipelor din țara noastră în manșa 1 a turului 2 al Conference League de joi, 21 iulie:

Saburtalo (Georgia) - FCSB 1-0

CFR Cluj - Inter Escaldes (Andorra) 3-0

Sepsi Sf. Gheorghe - Olimpija Ljublijana (Slovenia) 3-1

Ora 22.00: Vllaznia (Albania) - Universitatea Craiova 1-1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...