Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 21 octombrie 2022

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat pentru prima etapă din Grupa C a Cupei României. După dispută, Dan Petrescu și-a criticat jucătorii. „Am vrut să fac şapte, opt schimbări la pauză”, susține acesta.

Antrenorul echipei CFR Cluj a declarat la Prima Sport: „Nu sunt mulţumit de prestaţia jucătorilor. Cred că principalul motiv este că n-au meciuri în picioare şi n-au ritm. Nu a fost ce trebuie în seara asta, echipa. Primele cinci minute a fost bine, restul a fost dezastru. Chiar dacă sunt jucători care au jucat mai puţin, trebuia să îmi arate ceva. Mai mult mi-au arătat cei de la U Cluj. A fost un meci slab şi rezultatul nu ştiu dacă ne ajută la ceva. În acestă competiţie trebuie să câştigăm toate meciurile. Prea multe ocazii a avut adversarul. Ei au vrut, dar neavând ritmul jocului n-au făcut faţă intensităţii. Singurul lucru pozitiv este că nu am pierdut, dar aşteptam mult mai mult de la jucători mei. Sper ca la următorul joc să nu mă dezamăgească aşa cum au făcut-o azi. Am vrut să fac 7 schimbări la pauză, 8, dar n-aveam cum”.

În meciul de la Cluj CFR a înscris ambele goluri. Au marcat Bîrligea (min. 3) pentru CFR Cluj, iar Roger și-a înscris un autogol în minutul 64.

În aceeași grupă, Farul a remizat (2-2) în deplasare cu CSM Alexandria, iar FC Rapid a învins (4-1) în deplasare pe CSC Dumbrăviţa.

În etapa a doua, în 9 noiembrie, se vor disputa meciurile FC Rapid – Farul, CSC Dumbrăviţa – CFR Cluj şi CSM Alexandria – Universitatea Cluj.

Noul format aș Cupei României propune începând cu această ediție o atractivă Fază a Grupelor, care se joacă după următoarele coordonate:

24 de echipe au fost împărțite prin tragere la sorți în 4 grupe de câte 6 formații (câte două echipe din fiecare urnă valorică, trei la număr)

Toate echipele joacă, în grupe, un meci cu o echipă din urnele valorice 1, 2 și 3, disputate pe terenurile formațiilor mai slab clasate sezonul trecut.

Primele două echipe clasate în fiecare grupă se califică în sferturile de finală. Câștigătoarele grupelor vor disputa meciurile din sferturile de finală pe teren propriu.

Din cele 12 partide programate în prima etapă, 11 meciuri vor fi transmise LIVE, potrivit calendarului de mai jos, la TV (DigiSport, PrimaSport, OrangeSport) și FRF.TV!

Grupa A

Dinamo 1948 București – U Craiova 1948 0-0

Unirea Slobozia – FC Voluntari 0-1

Petrolul Ploiești – Sepsi OSK Sf. Gheorghe 1-3

Grupa B

Gloria Buzău – AFC Botoșani 0-1

UTA Arad – FCSB 2-2

Oțelul Galați – CS Mioveni 0-1

Grupa C

CSM Alexandria – Farul Constanța 2-2

CSC Dumbrăvița – FC Rapid București 1-4

Universitatea Cluj – CFR 1907 Cluj 1-1

Grupa D

CS Ocna Mureș – Chindia Târgoviște 1-0

AFC Hermannstadt – Universitatea Craiova 0-2

Minaur Baia Mare – FC Argeș Pitești 0-0

Etapa a 2-a - 9 noiembrie

Grupa A

U Craiova 1948 – FC Voluntari

Dinamo 1948 – Sepsi OSK

Unirea Slobozia – Petrolul

Grupa B

CS Mioveni – AFC Botoșani

Oțelul Galați – FCSB

Gloria Buzău – UTA Arad

Grupa C

FC Rapid – Farul Constanța

CSC Dumbrăvița – CFR 1907 Cluj

CSM Alexandria – Universitatea Cluj

Grupa D

Chindia Târgoviște – FC Argeș

CS Ocna Mureș – Universitatea Craiova

Minaur Baia Mare – AFC Hermannstadt

Etapa a 3-a - 7 decembrie

Grupa A

Sepsi OSK – FC Voluntari

Petrolul – U Craiova 1948

Unirea Slobozia – Dinamo

Grupa B

AFC Botoșani – FCSB

CS Mioveni – UTA Arad

Oțelul Galați – Gloria Buzău

Grupa C

Farul Constanța – CFR 1907 Cluj

Universitatea Cluj – FC Rapid

CSM Alexandria – CSC Dumbrăvița

Grupa D

FC Argeș – Universitatea Craiova

AFC Hermannstadt – Chindia Târgoviște

CS Ocna Mureș – Minaur Baia Mare

Primele două echipe clasate în fiecare grupă în parte se califică în faza sferturilor de finală urmând a disputa următoarele meciuri conform schemei de mai jos, cu mențiunea că echipele câștigătoare ale grupelor vor disputa meciurile pe teren propriu. De asemenea, În semifinale, câștigătoarele sferturilor de finală 1 și 3 vor fi gazde. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...