Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 25 iulie 2022

FOTBAL / ROMÂNIA: Mutu a spus că Săpunaru a anunțat înainte de meci că dă gol

Antrenor al echipei Rapid, Adrian Mutu a declarat după victoria cu FCSB (2-0), de duminică, 24 iulie, că acest succes este pe deplin meritat și că, în mod normal, giuleștenii ar fi trebuit să aibă 4 puncte după două etape din ediția 2022/2023 a Superligii, făcând referire la penalty-ul ratat în finalul meciului cu CFR de la Cluj (0-1). El a menţionat că este foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, însă a adăugat şi că echipa are nevoie de întăriri.

Mutu a declarat pentru posturile TV care difuzează Superliga: „Nu am de ce să mă plâng. Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor. A fost un meci greu. Au muncit şi e o victorie meritată. Cred că da, e cea mai importantă victorie. E un meci care contează foarte mult pentru noi. Voiam doar să facem suporterii fericiţi şi ne bucurăm că am reuşit acest lucru. O victorie meritată pe deplin”.

Tehnicianul susține că echipa lui mai are nevoie de întăriri: „Ne mai trebuie un atacant. Mai trebuie întăriri, pentru că şi astăzi pe bancă aveam trei copii de 18 ani. În jocuri ca acesta ai nevoie de jucători cu experienţă. Toţi jucătorii au intrat bine, motivaţi, conectaţi. A fost o victorie muncită, mă bucur că n-am luat gol”.

Adi Mutu a povestit că cineva a făcut și o profeție zilele trecute: „Înainte de meci, mi-a spus Săpunaru că dă gol, dar cu capul, nu cu piciorul. Mă bucur pentru el şi pentru echipă. Am avut o discuţie cu el în timpul săptămânii. I-am spus să nu uite că e căpitanul nostru şi că trebuie să gestioneze aceste sentimente. Nu ne gândim la lupta pentru titlu. E o victorie mare, dar de marţi ne gândim la următorul meci, cu Universitatea Craiova”.

Rapid s-a impus în derby-ul cu FCSB prin golurile lui Dugandzic (min. 19) şi Săpunaru (min. 40).

Au evoluat următoarele echipe:

Rapid București: Moldovan - J. Morais, Săpunaru, Dr. Grigore, Fl. Ştefan (Iacob, 90) - Kait, Crepulja, Ioniţă II (A. Ciobanu, 60) – Sefer (Pănoiu, 60), Dugandzic, Costache (Papeau, 75)

Antrenor: Adrian Mutu

FCSB: Târnovanu - Ov. Popescu, Bouhenna (Tamm, 46), Dawa, Radunovic – Oaidă (Olaru, 46; Musi, 78), Edjouma (Şut, 46), Fl. Tănase - Cordea, I. Stoica, Fl. Coman (Oct. Popescu, 46)

Antrenor: Anton Petrea

Arbitru: Istvan Kovacs. Asistenți: Vasile Marinescu, Ovidiu Artene. Arbitrul nr. 4: Horia Gabriel Mladinovici

Camera VAR: Horaţiu Feşnic - Mircea Grigoriu

Superliga - etapa a 2-a

Vineri, 22 iulie

CS Mioveni - Farul Constanța 0-2

Sâmbătă, 23 iulie

FC Voluntari - FC Botoșani 0-1

Duminică, 24 iulie

Sepsi Sf. Gheorghe - FC Argeș 4-0

FCU Craiova - CFR Cluj 3-1

”U” Cluj - Universitatea Craiova 1-1

Rapid - FCSB 2-0

Luni, 25 iulie

Ora 18.30: Chindia - Hermannstadt

Ora 21.30: UTA - Petrolul Ploiești

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...