Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 21 iulie 2022

FOTBAL / CONFERINȚA EUROPEANĂ: FCSB a suferit un eșec jenant în Georgia

Formaţia FCSB a fost învinsă cu 1-0 (1-0) de echipa georgiană FC Saburtalo, la Tbilisi, astăzi (joi, 21 iulie), în prima manşă a turului 2 preliminar al UEFA Conference League. Unicul gol al partidei a fost reuşit de Levan Nonikaşvili (min. 40), cu un şut de la 16 metri.

Gazdele au dominat confruntarea și au avut numeroase ocazii de gol. Este de amintit evoluția lui Târnovanu, care a avut câteva intervenții salvatoare. FCSB a avut un șut în cadrul porții, prin Coman (56), la centrarea lui Cordea. Un minut mai târziu, Cordea a fost agăţat de Jinjolava în careu, însă arbitrul nu a dictat penalty.

Manşa secundă va avea loc pe Arena Naţională, în 28 iulie, de la 20.30.

Dacă va trece de georgienii de la FC Saburtalo, FCSB va juca cu învingătoarea „dublei” Vikingur (Feroe) - DAC Dunajska Streda (Slovacia) în turul al 3-lea preliminar. DAC Dunajska Streda a câştigat cu 2-0 în deplasare în prima manşă.

Au evoluat echipele:

Saburtalo:  Megrelişvili - Gocioleişvili, Kakubava (căpitan), Ceaduneli, Jinjolava - Kardava (Mamagheişvili, 67), Nonikaşvili (Mioc, 80) - Tabatadze (Goşteliani, 67), Nonikaşvili (Mamagheişvili, 83), Guliaşvili - Siharulidze

Antrenor: Laşa Nozadze

Rezerve neutilizate: Kurdadze - Mamatsaşvili, Gheguceadze, Vinicius, Da Fonseca Souza, Kokosadze.

FCSB: Târnovanu - Haruţ (Oaidă, 86), Dawa, Tamm, Ovidiu Popescu - Şut, Edjouma (Coman, 46) - Cordea (Stoica, 86), Olaru, Octavian Popescu (Mamut, 69) -  Tănase (căpitan)

Antrenor: Anton Petrea

Rezerve neutilizate: Vlad - Lixandru, Achim, Pantea, Bouhenna, Musi.

Arbitru: Kai Erik Steen. Asistenţi: Tom Harald Groenevik, Oeystein Ytterland. Al 4-lea arbitru: Mohammad Usman Aslam (toţi din Norvegia)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...