Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 31 iulie 2022

CANOTAJ / CM DE TINERET 2022: Medaliații României au revenit acasă

Sportivii români medaliați la Campionatul Mondial de canotaj pentru tineret de la Varese (Italia) au ajuns, astăzi (duminică, 31 iulie), în țară. României a fost reprezentată la CM de tineret de 10 echipaje şi 43 de sportivi şi a ocupat locul 6 în clasamentul pe medalii (1-1-1).

Andrada-Maria Moroșanu și Iulia-Liliana Balauca au câștigat medalia de aur la dublu vâsle feminin (BW2x). Echipajul de patru vâsle feminin (BW4x), compus din Emanuela-Ioana Ciotau, Cristina Druga, Alexandra Ungureanu și Patricia Cireș, a cucerit medalia de argint, iar echipajul de dublu rame masculin (BM2-), format din Andrei Mândrilă și Claudiu Neamțu, a obținut medalia de bronz. 

Și alte bărcii au ocupat locuri în top. Sâmbătă, 30 iulie, barca de patru rame masculin, în componența Andrei-Petrişor Axintoi, Alexandru-Laurenţiu Danciu, Florin Arteni şi Alexandru Gherasim, s-a clasat pe locul 4. În Finala A de la patru rame feminin, Amalia Bucu, Geanina Dumitriţa Juncănariu, Estera-Costina-Beatrice Vîlceanu şi Alina-Maria Baletchi au încheiat cursa pe aceeași poziție.

Echipajul masculin de 8+1, compus din Dumitru-Valentin Bucur, Andrei Lungu, Andrei-Valentin Maliş, Andrei Hemen, Florin Ceobanu, Ionuţ Pavel, Gheorghe Morar, Gheorghe Scripcaru şi Maria-Antonia Iancu, s-a clasat pe locul 6. Și tot pe 6 a terminat finala A și ambarcațiunea feminină de 8+1, pentru care au tras Alice-Elena Turcanu, Andreea-Fabiola Iorgovan, Lorena Constantin, Florentina Buburuzan, Alexandra-Cornelia Ionel, Larisa-Andreea Bogdan, Manuela-Gabriela Lungu, Iuliana Timoc şi Irina Andreea Despa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...