Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 23 iulie 2022

FOTBAL / ROMÂNIA: Cătălin Hîldan Jr a semnat cu FC Voluntari

Clubul de fotbal FC Voluntari a anunţat, astăzi (vineri, 22 iulie), pe site-ul său oficial, transferul a patru tineri jucători. Printre aceştia se află şi Cătălin Hîldan Jr, nepotul fostului mijlocaş dinamovist Cătălin Hîldan, decedat în anul 2000 pe terenul de joc.

Fiu al fostului internațional de rugby Cristi Hîldan, fratele lui Cătălin, Cătălin Hîldan Jr. are 19 ani și evoluează pe postul de fundaş central. Acesta a fost legitimat până acum la FC Dinamo Bucureşti.

Ceilalţi trei fotbaliști care au semnat contracte cu FC Voluntari sunt:

- Bogdan Dragomir (18 ani) a început fotbalul la Juniorul Bucureşti, iar până acum a activat la FC Rapid pentru care a şi jucat în 2021 în Liga a II-a. Fundaşul dreapta este nepotul lui Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

- Doru Andrei (19 ani) este component al echipei naţionale U19 a României, cu care a evoluat la Campionatul European U19 din această vară. Mijlocaşul dreapta a fost format la clubul Comprest Gim şia mai jucat la Politehnica Timişoara.

- Robert Popescu (19 ani) evoluează pe postul de mijlocaş ofensiv, el fiind în trecut campion naţional cu FCSB la Under 15.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...