Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 24 iulie 2022

FOTBAL / FRANȚA: Rareş Ilie a debutat la Nisa în meciul de pregătire cu AS Roma

Transferat recent de la Rapid București, mijlocaşul Rareş Ilie (19 ani) a fost titular în primul său meci pentru OGC Nice, testul cu AS Roma, încheiat la egalitate, 1-1 (1-0). Confruntarea s-a disputat în Portugalia, la Albufeira.

Antrenorul Lucien Favre l-a introdus ca titular pe Rareş Ilie, într-o linie de mijloc cu Pablo Rosario, Mario Lemina şi Calvin Stengs. Românul a fost schimbat în minutul 86, cu Lucas da Cunha.

Billal Brahimi a înscris pentru Nisa, în minutul 41, iar AS Roma a egalat în minutul 55, când Mario Lemina a trimis în propria poartă stabilind rezultatul final.

Născut în 19 aprilie 2003, la București, Rareş Ilie a fost format la gruparea giuleșteană şi a jucat 60 de meciuri pentru Rapid în care a marcat 9 goluri şi a oferit 12 pase decisive. În 18 iulie 2021, el a debutat în prima ligă din România, într-un meci cu Chindia Târgoviște (1-0). În 18 aprilie 2022, a reușit prima „dublă” din carieră, într-o partidă cu Gaz Metan Mediaș (8-0).

Rareș Ilie a evoluat pentru România U18, U19 și tineret. El îl are ca model pe Daniel Pancu. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...