Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 30 iulie 2022

FOTBAL / ROMÂNIA: Farul Constanţa a remizat cu Chindia și rămâne pe locul 1

Într-un meci disputat la Ovidiu, vineri, 29 iulie, în runda cu numărul 3 din ediția 2022/2023 a Superligii, Farul Constanţa și Chindia Târgovişte au încheiat la egalitate (0-0). Neînvinsă, gruparea lui Gică Hagi ocupă în continuarea poziția de lider.   

Disputa nu a avut foarte multe faze de poartă, însă Farul a ratat cea mai mare ocazie de gol în minutul 75 prin Gabriel Torje. Atunci Căbuz a respins în faţă mingea şutată de Romario Benzar, iar ex-dinamovistul a trimis peste poartă dintr-o poziţie centrală, de la câțiva metri de buturi...

După confruntare, managerul Farului, Gheorghe Hagi, s-a arătat dezamăgit de sterilitatea ofensivă a formației sale: „Dacă nu suntem atenţi, batem de pomană fazele fixe. Acolo unde, dacă ai multe faze de acest fel, poţi câştiga meciul. Pe mine mă interesează faptul că aleargă Torje, că îşi revine fizic. Dar contează şi faptul că am avut ocazii şi le-am ratat pe toate zece. Trebuia ca noi să impunem regulile, dar nu s-a întâmplat asta. Sunt supărat că avem şapte puncte, pentru că trebuia să avem nouă! Poate nu supărat, dar sunt dezamăgit! Am jucat acasă. Am produs fotbal chiar dacă nu am avut luciditate în ultimii 30 de metri. Ar fi trebuit să ne impunem. Campionatul este însă la început, avem de luptat. Superliga nu e uşoară, multe echipe sunt competitive! E un drum lung de parcurs”, a declarat Gheorghe Hagi pentru posturile TV care transmit Superliga.

De partea cealaltă, nici antrenorul Chindiei Târgovişte, Adrian Mihalcea, n-a fost mai mulțumit de rezultat deși formația sa a reușit a doua remiză din această ediție de campionat: „Am profitat de absenţele lor din lot. Puteam să şi înscriem, dar ei au ratat o ocazie care putea schimba totul. Avem o echipă solidă, iar faptul că ei au avut posesia... Nu în fiecare meci posesia îţi câştigă meciul. În primele două etape am arătat că putem să înscriem. Azi am demonstrat că putem să ne apărăm şi să suferim. Am luat un punct, dar nu ne ajută foarte mult. Trebuie să câştigăm meciuri. Urmează partide în care nu ne putem permite să ne relaxăm, cu adversari care au o valoare netă mai mare decât a noastră. Dar putem să luptăm, am demonstrat asta”, a declarat Adrian Mihalcea pentru posturile TV care transmit Superliga.

Neînvinsă după trei etape, Farul rămâne pe primul loc în clasament, cu 7 puncte.

Au evoluat următoarele formații: 

Farul: Aioani – Mladen (Benzar, 53), Larie, M. Popescu (Doukoure, 46), Kiki - Artean, Nedelcu (Băluţă, 74), Grameni - Torje, Ad. Petre (R. Moldoveanu, 46), R. Ion (Radaslavescu, 46)

Antrenor: Gheorghe Hagi

Chindia: Căbuz - Căpuşă, Celea, Boldor, Ad. Ioniţă - Neguţ (Chamed, 73), Vorobjovas, M. Dulca (Mihaiu, 86), D. Dumitraşcu (C. Dinu, 90) – Popadiuc (A. Şerban, 85), D. Popa (Godberg Cooper, 73)

Antrenor: Adrian Mihalcea

Arbitru: George Găman. Asistenți: Vladimir Urzică, Gabriel Stroe. Arbitrul nr. 4: Viorel Nicuşor Flueran

Camera VAR: Adrian Cojocaru - Stelian Slabu

Superliga 2022/2023

Etapa a 3-a

Vineri, 29 iulie

FC Argeş - Universitatea Cluj 3-1

Farul Constanţa - Chindia Târgovişte 0-0

Sâmbătă, 30 iulie

Ora 18.30: FC Voluntari - UTA Arad

Ora 21.30: FC CFR 1907 Cluj - CS Mioveni 

Duminică, 31 iulie

Ora 18.00: Petrolul Ploieşti - Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Ora 20.15: Universitatea Craiova - FC Rapid 1923

Ora 22.30: FCSB – FC U Craiova 1948

Luni, 1 august

Ora 20.30: FC Hermannstadt - FC Botoşani

Partidele vor fi transmise în direct de Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport.

Clasament

1. Farul 7 puncte

2. FC Botoșani 6 puncte

3. FC Argeș 6 puncte

4. Sepsi 4 puncte

5. Hermannstadt 4 puncte

6. FCU Craiova 3 puncte

7. Rapid 3 puncte

8. UTA 3 puncte

9. FC Voluntari 3 puncte

10. CFR Cluj 3 puncte

11. Univ. Craiova 2 puncte

12. ”U” Cluj 2 puncte

13. Chindia 2 puncte

14. FCSB 1 punct

15. Petrolul 0 puncte

16. CS Mioveni 0 puncte

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...