Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 21 iulie 2022

FOTBAL / ROMÂNIA: Fundașul francez Kevin Boli nu va juca pentru FC Botoșani în meciul cu FC Voluntari

Antrenor al echipei de fotbal FC Botoşani, Mihai Teja a anunţat, astăzi (joi, 21 iulie), într-o conferinţă de presă, transferul fundaşului francez Kevin Boli (31 de ani). Acesta a mai evoluat în țara noastră la Viitorul Constanța și CFR Cluj. Echipa moldavă va înfrunta pe FC Voluntari, sâmbătă, 23 iulie, de la ora 20.30, pe Stadionul Orăşenesc din Mioveni, într-o partidă contând pentru etapa a 2-a a SuperLigii.

Tehnicianul a vorbit despre întărirea lotului în această perioadă: "Trebuie să mai vină jucători. Astăzi s-ar putea să ajungă doi. Apoi şi săptămâna cealaltă. Eu am spus că mai avem nevoie de trei-patru jucători pentru a întări lotul și pentru a deveni o echipă competitivă. Unul dintre cei care vor veni este Boli, pe care îl ştim toţi. Al doilea nu a semnat şi nu pot să spun cine e. Pe Boli nu îl iau în calcul pentru meciul de la Voluntari, de sâmbătă. Nici vorbă! El nu e pregătit fizic. Trebuie să recupereze, probabil pentru săptămâna cealaltă, dar vedem", a spus Teja.

Născut la Lens, în 21 iunie 1991, Kevin Gnonher Boli s-a format ca fotbalist la RC Lens și CS Sedan-Ardennes, ultima grupare promovându-l la seniori în 2011. Mai apoi, el a jucat în România, unde a câștigat titlul o dată cu FC Viitorul şi de trei ori cu CFR Cluj. În ultimele două campionate a fost legitimat la gruparea turcă Samsunspor, de care s-a despărţit la 1 iulie. În cariera sa a mai jucat pentru formaţiile Mouscron, GZ Hengfeng şi GuiZ FC.

Superliga - etapa a 2-a

Vineri, 22 iulie

Ora 20.30: CS Mioveni - Farul Constanța

Sâmbătă, 23 iulie

Ora 20.30: FC Voluntari - FC Botoșani

Duminică, 24 iulie

Ora 12.00: Sepsi Sf. Gheorghe - FC Argeș

Ora 16.00: FCU Craiova - CFR Cluj

Ora 18.30: ”U” Cluj - Universitatea Craiova

Ora 21.30: Rapid - FCSB

Luni, 25 iulie

Ora 18.30: Chindia - Hermannstadt

Ora 21.30: UTA - Petrolul Ploiești

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...