Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 23 iulie 2022

FOTBAL / ROMÂNIA: FRF nu a aprobat meciul dintre Ţinutul Secuiesc U18 şi Ungaria U18

Federația Română de Fotbal (FRF) a anunţat, astăzi (sâmbătă, 23 iulie), că nu a aprobat disputarea meciului dintre Ţinutul Secuiesc U18 şi Ungaria U18 la inaugurarea stadionului echipei FC Csikszereda Miercurea Ciuc. Forul de la București subliniază că a respins cererea încă din 15 iulie.

FRF a anunţat că va fi atentă la tot ceea ce se va întâmpla pe arena din Miercurea Ciuc, în seara de sâmbătă, după ce mai mulţi ultraşi ai echipelor din România s-au revoltat. „Refuzul a venit ca urmare a faptului că jocul propus a fi organizat de către clubul din Miercurea Ciuc nu se încadrează în niciuna dintre categoriile de jocuri prevăzute de art. 6 alin. 1 din Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice”.

Pe de altă parte, Federaţia Română de Fotbal a oferit clubului FC Csikszereda Miercurea Ciuc două propuneri de evenimente ce pot fi organizate pe stadionul din oraş:

- Lotul Under 19 al României să joace un meci de pregătire cu selecţionata similară a Ungariei, în luna august.

- Lotul Under 16 al României să dispute o dublă amicală cu reprezentativa Muntenegrului în datele de 30 august şi 1 septembrie.

FRF a precizat referitor la solicitarea iniţială a clubului din Miercurea Ciuc, cea referitoare la organizarea unui meci România U18 – Ungaria U18, că „această partidă nu se putea organiza având în vedere că programul reprezentativei U18 era deja stabilit, urmând a avea o altă acţiune programată la începutul lunii august, iar jucătorii se aflau în perioada de pregătire cu cluburile de care aparţin. De asemenea, Federaţia Română de Fotbal a informat Federaţia Maghiară de Fotbal, precum şi forurile internaţionale FIFA şi UEFA, despre refuzul său de a oferi acordul pentru partida menţionată”.

Ulterior, clubul FK Csikszereda a revenit cu o nouă solicitare pentru organizarea meciului dintre selecţionata Ungariei U18 şi echipa U18 a clubului din Miercurea Ciuc, solicitare pe care FRF a aprobat-o.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...