Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 29 iulie 2022

FOTBAL / CONFERINȚA EUROPEANĂ: FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar după un meci neb

Echipa FCSB și-a atins obiectivul. La primul meci din noul mandat al antrenorului Nicolae Dică, formația din Berceni s-a calificat, joi, 28 iulie, în turul 3 preliminar al Conference League. FCSB s-a impus cu 4-2 în fața lui Saburtalo (Georgia). În partida tur, echipa din Caucaz s-a impus cu 1-0.

Confruntarea a fost dominată de FCSB, care și-a creat numeroase ocazii de gol. În minutul 44, fundaşul Dawa a deschis scorul cu o lovitură de cap la cornerul executat de Cordea. După pauză, minutul 47, Octavian Popescu a trimis mingea în cadrul porții adverse, iar în minutul 56 același jucător i-a pasat lui Edjouma, iar acesta a majorat diferența.

Ultima parte a confruntării a fost una nebună... Sikharulidze a înscris în minutul 69 primul gol al georgienilor, iar Iuri Tabatadze a adus egalarea cu un gol reușit pe contraatac, în minutul 77.

FCSB a revenit în atac. Iar trei minute mai târziu a urmat golul lui Florin Coman, care a punctat din centrarea lui Radunovic. În minutul 86 Radunovic a transformat un penalty acordat pentru un fault asupra lui Cordea.

Pe final, spiritele s-au încins, iar Cordea a văzut cartonașul roșu (min. 90+3). 

În faza următoare, FCSB va întâlni câştigătoarea dublei manşe Víkingur (Insulele Feroe) - Dunajská Streda (Slovacia).

Au evoluat următoarele formații: 

FCSB: Târnovanu - Ov. Popescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Edjouma (Lixandru, 88), Olaru - Cordea, Oct. Popescu, Fl. Coman (Oaidă, 88) - I. Stoica (A. Şut, 59)

Antrenor: Nicolae Dică

Saburtalo: Megrelishvili - Gocholeishvili, Kakubava, Chaduneli, Jinjolava - S. Nonikashvili (O. Mamageishvili, 79), Kardava (Mioc, 46), L. Nonikashvili – Guliashvili (Goshteliani, 62), Sikharulidze, Tabatadze

Antrenor: Lasha Nazadze

Arbitru: Jonathan Lardot. Asistenți: Florian Lemaire, Romain Devillers. Arbitrul nr. 4: Jasper Vergoote (Belgia)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...