Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 29 iulie 2022

OMNISPORT / FOTE 2022: Medalie de aur pentru judoka Alexandru Petre

România a obținut a 12-a medalie la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), competiție ce se desfășoară la Banska Bistrica (Slovacia). Reușita îi aparține lui Alexandru Petre, care a cucerit, astăzi (vineri, 29 iulie), medalia de aur la categoria -100 kg din cadrul turneului de judo. 

COSR a salutat această reușită pe pagina de Facebook, care a subliniat că sportivul român a fost susţinut din tribună de tatăl său, antrenor de judo, dar şi de fratele lui. Alexandru Petre a reuşit să câştige lupta din finala categoriei cu italianul Francesco Basso. „Felicitări, Alex! De ziua imnului României, acesta a răsunat la Banska Bistrica! Team Romania e mândră de tine!”, a fost mesajul COSR.

Delegaţia României la FOTE 2022 include 92 de sportivi, care concurează la atletism, ciclism, gimnastică, handbal, înot, judo, tenis şi volei.

Până acum, România a obținut 12 medalii: 3 de aur, 6 de argint şi 3 de bronz. La ediţia FOTE din 2019, România a obținut 19 medalii: 4 de aur, 10 de argint şi 5 de bronz.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...