Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 27 iulie 2022

FOTBAL / ROMÂNIA: FCSB se desparte de Florin Tănase

Finanţatorul clubului de fotbal FCSB a anunţat, astăzi (miercuri, 27 iulie), transferul jucătorului Florin Tănase (27 de ani) la Shanghai Port, campioana Chinei din 2018. Gruparea din Berceni va primi pentru 3 milioane de euro în schimbul fotbalistului. Florin Tănase va fi al treilea român care joacă în campionatul Chinei în acest sezon, după mijlocaşii Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns/prima ligă) şi Ronaldo Deaconu (Shaanxi Changan/liga a doua).

Într-o intervenţie telefonică la postul Pro Arena, Becali a menţionat că fotbalistul va avea un salariu de 1 milion de euro la noua sa echipă: "Da, şi el un milion de euro salariu. Sunt liniştit. Aveam un stres mai mult cu salariul. Am scăpat de 40.000 de euro, plus 3 milioane de euro. Nu mai dau bani din buzunar. Iau 1,5 milioane de euro de la Betano, plus 3 milioane de euro de la Tănase. Nu se mai vorbeşte de retragere acum (n.r. - a sa din fotbal). Deja s-a făcut bugetul. Nu mai trebuie să dau bani de la mine. Tănase nu va juca mâine (n.r. - cu Saburtalo în Conference League), pleacă astăzi".

Născut la Găești, în 30 decembrie 1994, Florin Tănase s-a format ca fotbalist la LPS Viitorul Pitești (2000-2010) și Viitorul Constanța (2010-2013). Gruparea lui Gică Hagi l-a promovat la seniori. Tănase a disputat 86 de meciuri și a marcat 24 de goluri pentru Viitorul, între 2013 și 2016. El se află la FCSB din august 2016, când a fost achiziţionat de la FC Viitorul. De atunci a strâns 225 de meciuri și a marcat 82 de goluri pentru gruparea roș-albastră. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...