Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 22 iulie 2022

ATLETISM / CM 2022: Ana Veronica Rodean a ocupat locul 26 în proba de 35 km marş

Afectată în ultimele zile de o răceală care a slăbit-o puțin, Ana Veronica Rodean s-a clasat, astăzi (vineri, 22 iulie), pe locul 26 în proba de 35 de kilometri marş din cadrul Campionatului Mondial de atletism în aer liber de la Eugene (Oregon, SUA). În aceeași probă, Mihaela Acatrinei a abandonat cu 10 km înainte de final. 

Ana Maria Rodean a încheiat cursa în 3:01.29 ore, ceea ce reprezită cel mai bun timp al ei în acest sezon. Absolut epuizantă, proba de 35 km marș s-a încheiat cu cea mai bună performanță a sezonului, 2h 39:16, rezultat obținut de către Kimberly Garcia-Leon (Peru). Pe a doua treaptă a podiumului s-a clasat poloneza Katarzyna Zdzibeło, în 2h 40:03, în timp ce chinezoiaica Shijie Qieyang a obținut ”bronzul” (2h 40:37). 

În competiţia din SUA, România va mai avea un singur reprezentant, pe Marius Iulian Cocioran, duminică, 24 iulie, tot la 35 km marş.

Delegaţia tricoloră la cea de-a 18-a ediţie a CM în aer liber i-a mai inclus pe Florentina Ghelber (aruncarea ciocanului), Daniela Stanciu (săritură înălţime), Andrei Rareş Toader (aruncarea greutăţii), Alexandru Mihăiţă Novac (aruncarea suliţei) şi Alin Alexandru Firfirică (aruncarea discului).

Ediţia CM în aer liber din Eugene a fost amânată un an şi se derulează între 15-24 iulie, cu participarea a peste 1.900 de atleţi din 92 de ţări.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...