Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 22 iulie 2022

FOTBAL / CONFERINȚA EUROPEANĂ: Dan Petrescu a fost deranjat de ocaziile de gol ratate cu Inter Escaldes

CFR Cluj s-a impus cu 3-0 în partida cu formația Inter Escaldes (Andorra), însă Dan Petrescu n-a fost mulțumit de evoluția oamenilor săi. Antrenorul campioanei României la fotbal consideră că victoria putea fi la o diferență mai mare. Petrescu a acuzat şi faptul că la Craiova, în campionat, mâine (sâmbătă, 23 iulie), se va juca la ora 16.00 într-o zi cu temperaturi caniculare.

După confruntarea din turul 2 preliminar al Conferinței Europene, tehnicianul a spus: „După cum s-a jucat, scorul e mincinos. Din păcate, ne-am făcut returul greu singuri. Trebuia să fim mai relaxaţi la retur. O să avem o deplasare foarte lungă. Vorbeam cu Feher (n.r. - jucătorul echipei din Andorra) după meci şi ne-a zis că o să ne fie tare greu acolo. Ne iau pe sus. E clar că vom fi favoriţi şi suntem favoriţi... Dar prea multe ocazii ratate. Eu nu pot să cert un jucător care ratează. Dar azi m-am enervat foarte rău pentru că au fost mult prea multe ocazii”, a declarat Dan Petrescu, care s-a referit și la celelalte echipele româneşti angajate în Conference League. „În Europa orice meci e greu, nu contează adversarul. Toate au şanse să se califice, dar va fi foarte greu”.

Antrenorul campioanei a fost iritat de faptul că meciul clujenilor din etapa a doua, de la Craiova, cu Universitatea, nu a fost amânat. „Eu nu înţeleg deplasarea asta la Craiova... Am văzut că sunt 40 de grade duminică. Dacă îmi spuneţi cum jucăm fotbal la 40 de grade, la ora 4… Eu zic că e împotriva omenirii…. Meciul ăsta trebuia amânat…. Dar niciodată CFR nu a fost ajutată. De când sunt eu aici nu s-a amânat vreun meci”, a concluzionat Dan Petrescu.

CFR Cluj s-a impus cu 3-0 (2-0) în meciul cu Inter Escades. Returul este joi, 28 iulie, în Andorra.

Au evoluat următoarele formații: 

CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Burcă, Kolinger (Yuri, 77), Camora – Deac, Boateng (Muhar, 89), Cvek – Jefte Betancor (Hammershoy-Mistrati, 68), Debeljuh (Yeboah, 89), Păun (Petrila, 46)

Antrenor: Dan Petrescu

Inter Club d'Escaldes: Munoz – Gallego Arias (Chus Rubio, 85), Feher, De Nova, Gonzalez Lopez – Cabrera, Roca, Martinez (Moreno Martin, 77), Marce – Soldevila (Angel Perez, 59), Andreu (Betriu, 77)

Antrenor: Raul Obiols

Arbitru: Alex Troleis. Asistenți: Jan Hermansen, Jorleif Sjurhuus. Arbitrul nr. 4: Eiler Rasmussen (Insulele Feroe)

Iată rezultatele echipelor din țara noastră în manșa 1 a turului 2 al Conference League de joi, 21 iulie:

Saburtalo (Georgia) - FCSB 1-0

CFR Cluj - Inter Escaldes (Andorra) 3-0

Sepsi Sf. Gheorghe - Olimpija Ljublijana (Slovenia) 3-1

Vllaznia (Albania) - Universitatea Craiova 1-1

Partidele retur se vor disputa în 28 iulie. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...