Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 18 august 2020

FOTBAL / ROMÂNIA: Gheorghe Mulţescu a semnat noul contract cu FC Dinamo

Antrenorul principal Gheorghe Mulţescu (68 de ani) a semnat, luni, 17 august, la sediul clubului, noul contract cu FC Dinamo Bucureşti. Parafarea acestei înțelegeri a avut loc în prezenţa directorului sportiv Rufo Collado.
Cu o zi înainte, șeful executiv al grupării declarase că a ajuns la un acord cu antrenorul care a condus echipa la ultimele meciuri pentru prelungirea contractelor. „Sunt bucuros să anunţ că am convenit prelungirea contractelor cu Gheorghe Mulţescu şi Cornel Ţălnar. Dinamo are nevoie de profesionalismul şi devotamentul celor doi tehnicieni faţă de culorile clubului", a precizat Rufo Collado.
Fost jucător la Dinamo, între 1979 și 1985, Gigi Mulțescu a debutat ca antrenor chiar la această formație, în ediția 1990/1991. După acea experiență, acesta s-a mai aflat pe banca tehnică a grupării alb-roșie în 2008 și 2013. Gheorghe Mulțescu a antrenat 14 echipe în România, în paranteză fiind trecut numărul de mandate: Jiul Petroşani, Rapid București, Dinamo București (3), Dacia Unirea Brăila, Astra Giurgiu (4), Poli AEK Timișoara (2), Petrolul Ploieşti (4), Sportul Studenţesc (2), FC Vaslui, "U" Cluj, Ceahlăul P. Neamţ, Gaz Metan Mediaş, FC Voluntari și CS U Craiova. De asemenea, a pregătit 5 cluburi din Turcia (Samsunspor, Kayserispor, Adanaspor, Ankaragücü și Gaziantepspor) și unul din Arabia Saudită (Al-Tawoon).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...