Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 29 august 2020

FOTBAL / ROMÂNIA: Meciul Chindia - Dinamo se va disputa conform programului

Clubul Chindia Târgovişte a anunţat, astăzi (sâmbătă,  29 august), că meciul cu FC Dinamo se va desfăşura conform programării iniţiale, la începutul săptămânii viitoare. Și aceasta în contexul în care cazurile de COVID-19 înregistrate în ultima perioadă nu pun în pericol disputarea partidei.
În comunicatul postat pe pagina oficială de Facebook, gruparea dâmbovițeană menționeazî că „Meciul cu Dinamo Bucureşti, din etapa a 2-a a campionatului, se va desfăşura conform programării iniţiale, luni, 31 august, ora 21.00, pe stadionul "Ilie Oană". Cazurile pozitive COVID-19 depistate în ultima vreme la echipa noastră nu pun în pericol disputarea jocului de luni”. În urma testării din 19 august, la Chindia Târgovişte s-au descoperit două cazuri de infectare cu coronavirus.
Pe de altă parte, AFC Chindia Târgoviște anunță transferurile lui Marco Dulca (21 ani), Tiberiu Căpușă (22 ani) și Paul Iacob (24 ani). „Cei trei jucători s-au alăturat deja lotului și vor putea evolua în meciurile oficiale chiar de luni. Le urăm bun venit la echipa noastră și mult succes în tricoul roș-albastru!”.

Etapa a 2-a

Vineri, 28 august
Mediaş - Argeş 2-0
UTA - Voluntari 0-0

Sâmbătă, 29 august
Ora 18.00:
Hermannstadt - Clinceni
Ora 21.00:
CFR Cluj - Sepsi

Duminică, 30 august
Ora 15.30:
Botoşani - Iaşi
Ora 18.00:
Univ. Craiova - Astra
Ora 21.00:
FCSB - Viitorul

Luni, 31 august
Ora 21.00:
Târgovişte - Dinamo

Partidele vor fi transmise în direct de Digi Sport, Look Sport / Plus şi Telekom Sport.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...