Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 30 august 2020

FOTBAL / ROMÂNIA: CFR Cluj n-a izbutit să câștige cu Sepsi, iar Deac a ratat din nou un penalty

Formaţiile CFR și Spesi Sf. Gheorghe au remizat (0-0), astăzi (sâmbătă, 29 august), la Cluj, într-un meci contând pentru a doua etapă a ediției 2020/2021 a Ligii 1. În minutul 57, Ciprian Deac a ratat o lovitură de la 11 metri acordată pentru un fault în careu.
Este a doua oară în ultimele patru zile când CFR irosește un penalty prin care ar fi putut să câștige. Prima oară a ratat același Deac, în confruntarea cu Dinamo Zagreb (7-8 la loviturile de departajare) din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor. 
După partida cu Sepsi, Dan Petrescu (CFR Cluj) a declarat la Digi Sport: „E al doilea meci în care am avut penalty şi nu am reuşit să marcăm. E clar că e o perioadă nefastă pentru noi, mai ales la penalty-uri, dar nu am ce să le reproşez băieţilor. Noi am avut cinci o ocazii clare, plus penalty. Şi băieţii ştiu că atunci când e 0-0 nu mă supăr pe nimeni. M-aş fi supărat dacă vedeam că nu e atitudine. I-am zis lui Deac după meci că cred că era bine dacă lăsa pe altcineva să bată penalty-ul. Ciprian chiar dacă a ratat trebuie să stea cu capul sus. Nu cred că e bine să dăm vina pe arbitri pentru acest 0-0”.
Au evoluat următoarele formații:
CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Cestor, Burcă, Butean – Itu (Petrila, 70), Hoban (Bordeianu, 89), Păun (Djokovic, 70) – Deac, Rondon (Golofca, 89), Costache (Debeljuh ’46). 
Antrenor: Dan Petrescu
Sepsi: Niczuly – Radoslav, Bouhenna, Mitrea, Ştefan – Achahbar (Bajrovic, 46), Vaşvari (Fofana, 8), Purece, Aganovic (L. Fulop, 83) – Carnat (Mitrea, 83), Ştefănescu (Nouvier,  46). 
Antrenor: Leo Grozavu
Cartonaşe galbene: Itu (min. 66), respectiv Fofana (min. 87), Mitrea (min. 90+1)
Arbitru de centru: Adrian Viorel Cojocaru
Arbitri asistenți: Ovidiu Artene, Marius Nicoară
Arbitru de rezervă: Andrei Florin Chivulete

Etapa a 2-a

Vineri, 28 august
Mediaş - Argeş 2-0
UTA - Voluntari 0-0

Sâmbătă, 29 august
Hermannstadt - Clinceni 2-2
CFR Cluj - Sepsi 0-0

Duminică, 30 august
Ora 15.30:
Botoşani - Iaşi
Ora 18.00:
Univ. Craiova - Astra
Ora 21.00:
FCSB - Viitorul

Luni, 31 august
Ora 21.00:
Târgovişte - Dinamo


Partidele vor fi transmise în direct de Digi Sport, Look Sport / Plus şi Telekom Sport.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...