Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 28 august 2020

TENIS: Fraţii Bryan şi-au anunţat retragerea din activitatea sportivă

În vârstă de 42 de ani, gemenii Bob şi Mike Bryan au anunțat că vor agăța rachetele în cui. Ei pun astfel unei cariere remarcabile de 25 de ani în cursul căreia au devenit cei mai titrați din istoria tenisului. Cei doi americani au câștigat, împreună, 119 de turnee, dintre care 16 de grand slam și 4 Masters Cup.    
Bryan-Bryan ocupă în acest moment locul 27 ATP, la egalitate. Născuți în 29 aprilie 1978, la Camarillo (SUA), ei au terminat zece sezoane pe primul loc mondial, ocupând această poziţie 438 de săptămâni. Cei doi au câștigat, împreună, 119 turnee, disputând alte 59 de finale în circuitul mondial. Dintre acestea, 16 sunt de grand slam: 6 la Australian Open, 2 la Roland Garros, 3 la Wimbledon și 5 la US Open. În 2007, au contribuit la câştigarea Cupei Davis de către SUA, iar în 2012 au câştigat medalia de aur la Londra. Din tenis, Bob a strâns aproape 16 milioane de dolari, iar Mike, aproape 17 milioane.
Într-un interviu pentru „New York Times”, citat de lequipe.fr, Mike Bryan a spus: „Simţim amândoi că este momentul potrivit. La această vârstă este nevoie de multă muncă pentru a concura. Încă adorăm să jucăm, dar nu ne place să ne pregătim corpurile pentru a concura pe teren. Recuperarea este mai dificilă. Simţim că am fost competitivi în acest an, anul trecut, anulu dinainte. Vrem să ne retragem în acest moment, când încă suntem capabili de un tenis bun”.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...