Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 28 august 2020

FOTBAL / ROMÂNIA: FC Dinamo i-a prelungit contractul lui Deian Sorescu

FC Dinamo Bucureşti a ajuns la un acord cu mijlocaşul Deian Sorescu (22 de ani) pentru prelungirea raporturilor contractuale până în 30 iunie 2023. Anunțul a fost făcut de directorul sportiv Rufo Collado, pentru site-ul oficial al clubului.
Venit la gruparea bucureșteană în vara anului 2018, Deian Sorescu a bifat 74 de meciuri în tricoul alb-roşu, în toate competiţiile. Marcator al unicului gol al dinamoviştilor în partida cu Hermannstadt (1-1), în prima etapă a acestui campionat, atacantul născut la Moldova Nouă a fost golgeterul echipei alb-roșie în sezonul trecut, cu 11 goluri, 10 în Liga 1 şi unul în Cupa României.
De asemenea, mijlocaşul dinamovist a fost inclus de selecţionerul Mirel Rădoi pe lista de rezervă a jucătorilor convocaţi la prima reprezentativă a României pentru meciurile cu Irlanda de Nord (4 septembrie, Bucureşti) şi cu Austria (7 septembrie, Klagenfurt), în ediția 2020/2021 a Ligii Naţiunilor.
Deian Sorescu a mai jucat pentru ACS Poli Timișoara (2014-2017) și ASU Politehnica Timișoara (2017/2018).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...