Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 18 august 2020

FOTBAL / SPANIA: FC Barcelona l-a demis pe Quique Setien

Ceea ce era previzibil după eșecul (2-8) suferit de FC Barcelona în confruntarea cu Bayern Munchen, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, s-a întâmplat. Tehnicianul Quique Setien a fost demis de clubul catalan.
În comunicatul oficial se precizează că decizia a fost luată de Comitetul Director: „Este vorba despre prima decizie luată în ceea ce privește restructurarea primei echipe a Barcelonei, care se va face cu actuala direcție tehnică și noul antrenor, care va fi anunțat în următoarele zile”.
Setien conducea tehnic pe FC Barcelona din 13 ianuarie. Cu el la cârmă, catalanii au jucat 25 de meciuri: 19 în camoionat, 3 în Liga Campionilor şi 3 în Cupa Spaniei. Iar bilanțul este următorul: 16 victorii, 4 remize şi 5 înfrângeri. FC Barcelona a terminat LaLiga pe locul 2, după rivala Real Madrid, n-a prins finala Cupa Regelui și nici (măcar) semifinalele în Champions League. 
Fost mijlocaș, Quique Setien a activat, între 1977 și 1996, la grupări din Spania precum Racing Santander, Atletico Madrid, CD Logrones și Levante.  Ca antrenor, a debutat la Santander (2001/2002), iar înainte de a fi numit la Barca, în acest an, a lucrat la Real Betis. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...