Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 30 august 2020

FOTBAL / BULGARIA: Claudiu Keşeru a marcat din nou pentru Ludogoreţ

Component al echipei Ludogoreţ Razgrad, Claudiu Keşeru a înscris un gol în meciul câştigat  (2-0), sâmbătă seară, pe terenul echipei Etar, în etapa a patra a campionatului Bulgariei. Ex-stelistul a deschis scorul în minutul 79, iar avantajul a fost majorat de Tchibota, în minutul 90+1.
Claudiu Keşeru a intrat pe teren în minutul 57. Revenit pe teren după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19, el a înscris un gol și în urmă cu o săptămână, în meciul câştigat cu 4-1 pe terenul formaţiei Cerno More Varna
Ceilalţi doi români de la Ludogoreţ, Cosmin Moţi şi Dragoş Grigore, au fost integralişti. Moţi a văzut un cartonaş galben în minutul 42.
Alte rezultate din etapa cu numărul 4: Montana - Levski Sofia 0-4, Arda - Botev Plovdiv 3-2, Beroe - Botev Vrața 6-0, Țarsko Selo - ȚSKA 1948 Sofia 0-0. Astăzi sunt progamate partidele Lokomotiv Plovdiv - Cerno More (ora 18.45) și ȚSKA Sofia - Slavia Sofia (ora 21.00). 
Ludogoreţ este lider în clasament, cu 9 puncte, fiind urmată de Beroe (8p), Țarsko Selo (8p) și Arda (8p).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...