Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 29 august 2020

TENIS / Western & Southern Open: Osaka a declarat forfait, iar trofeul i-a revenit Victoriei Azarenka

Ocupantă a locului 10 WTA, Naomi Osaka s-a retras înaintea finalei Western & Southern Open, din cauza unei accidentări. Astfel că trofeul i-a revenit Victoriei Azarenka, numărul 59 mondial.
Japoneza nu a mai putut dispita finala din cauza unei întinderi la piciorul stâng, la ischiogambieri. „Îmi pare rău că trebuie să mă retrag. Am suferit o întindere ieri, în timpul tie-break-ului setului doi, şi nu m-am refăcut aşa cum speram peste noapte. A fost o săptămână emoţionantă şi vreau să le mulţumesc  tuturor pentru susţinere”, a declarat Naomi Osaka.
Victoria Azarenka a mai câştigat Western & Southern Open în 2013. Sportiva din Belarus a bifat al 21-lea titlu WTA la simplu, dintre care două sunt de mare șlem. Ea 17 finale pierdute. Osaka rămâne cu 5 titluri WTA, dintre care două de grand slam, precum și 3 finale  pierdute. 
Întrecerea a fost întreruptă o zi după ce nipona a refuzat să joace miercuri, 26 august, în semn de protest faţă de violenţele poliţiei americane. Ea a revenit asupra deciziei, joi, după discuţii cu organizatorii turneului. Campioana de la US Open 2018 a considerat că întreruperea turneului pentru o zi a atras atenţia lumii asupra nedreptăţilor rasiale.
Anul acesta, Western & Southern Open, turneu care a fost mutat de la Cincinnati la New York din cauza pandemiei de COVID-19. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...