Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 28 august 2020

FOTBAL / SPANIA: CFR Cluj l-a împrumutat pe Paşcanu la Ponferradina

Cluburile CFR Cluj şi Ponferradina au anunţat, astăzi (vineri, 28 august), că fotbalistul Alexandru Paşcanu (21 de ani) a fost împrumutat de clujeni la gruparea spaniolă. Fundașul a evoluat în campionatul trecut, tot sub formă de împrumut, la FC Voluntari.
Vestea plecării internaționalului U19 și U21 a apărut pe site-ul CFR Cluj: „CFR 1907 Cluj şi SD Ponferradina, echipă din Segunda Division,  au ajuns la un acord privind împrumutul fundaşului Alexandru Paşcanu. Îi dorim multă baftă la noua sa echipă şi cât mai multe realizări!”.
Născut în Bârlad, în 28 septembrie 1998, Alexandru Ștefan Pașcanu s-a format ca fotbalist la centrul de copii și juniori Leicester City (2007-2019). 
Ponferradina a scris că împrumutul este valabil două sezoane. Fondată în 7 iunie 1922, gruparea nu a evoluat niciodată în divizia de elită din Spania. Ea are 6 ediții în Segunda Division, 21 în Segunda Division B și 46 în Tercera Division. În ediția trecută de campionat, ea s-a salvat la limită de la retrogradare. Ocupantă a locului 18, Ponferradina a fost la egalitate de puncte (51) cu Deportivo La Coruna, însă a avut golaveraj mai bun: 45-50 la 43-60.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...