Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 26 august 2020

FOTBAL / ROMÂNIA: CFR Cluj le-a mulțumit jucătorilor care au plecat în această vară

La despărţirea de Giedrius Arlauskis, Juan Emmanuel Culio, George Ţucudean, Cristian Manea şi Lacina Traore, CFR Cluj a postat un mesaj pe pagina oficială de Facebook.  „Mulţumim, campionilor!”, a transmis gruparea transilvană.
În postarea se subliniază că „Giedrius Arlauskis, Juan Emmanuel Culio, George Ţucudean, Cristian Manea şi Lacina Traore au pus umărul la câştigarea titlului cu numărul 6 din istoria clubului nostru şi vrem să le mulţumim pentru tot ceea ce au realizat în tricoul alb-vişiniu. Cei 5 fotbalişti au plecat de la CFR 1907 Cluj în acest sezon, dar familia CFR-istă le va rămâne mereu recunoscătoare pentru toată munca depusă în cadrul clubului nostru. Fiecare paradă, fiecare gol înscris şi fiecare minut jucat cu dăruire au contribuit la scrierea unei noi pagini de istorie pentru echipa noastră".
Portarul Giedrius Arlauskis (32 de ani) a venit la CFR Cluj în 2017, contribuind la câștigarea ultimelor trei titluri. El a semnat cu Al-Shabab Riad, în Arabia Saudită. 
Mijlocașul ofensiv Juan Emmanuel Culio (36 de ani) a activat între 2017 și 2018, răstimp în care a disputat 65 de meciuri și a marcat 14 goluri. 
Atacantul George Ţucudean (29 de ani) a venit la CFR Cluj în 2018, iar de atunci a bifat 59 de partide și a marcat 27 de goluri. Cristian Manea (23 de ani) s-a transferat în iarnă, iar Lacina Traore (30 de ani) a venit în 2019. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...