Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 26 august 2020

FOTBAL / LIGA NAȚIUNILOR: Meciul România - Irlanda de Nord va fi arbitrat de o brigadă din Franța

Uniunea Europeană de Fotbal Asociație (UEFA) l-a delegat pe arbitrul francez François Letexier la meciul pe care România îl va susține pe Arena Națională din București, în 4 septembrie, cu Irlanda de Nord. Arbitru FIFA din 2017, acesta este născut în 23 aprilie 1989, în Bedee. 
Francois Letexier a mai arbitrat echipa de fotbal a României în ediţia trecută a Ligii Naţiunilor, în octombrie 2018, la meciul câștigat cu 2-1 în Lituania. De asemenea, el s-a aflat la centru la al doilea meci al lui Mirel Rădoi pe banca selecţionatei U21, pe 11 septembrie 2018, când tinerii tricolori s-au impus cu 2-0 în faţa Bosniei-Herţegovina, la Ovidiu, făcând un pas important spre calificarea la Euro 2019.
În cel mai important meci al carierei sale, François Letexier a condus finala  UEFA Youth League din 2019, FC Porto - Chelsea Londra 3-1. 
François Letexier va fi ajutat de arbitrii asistenţi Cyril Mugnier şi Mehdi Rahmouni, precum şi de al 4-lea oficial Amaury Delerue.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...