Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 28 august 2020

FOTBAL / ROMÂNIA: Harrison Devenish-Meares devine al doilea australian din istoria FC Rapid

FC Rapid a anunţat, astăzi (vineri, 28 august), că l-a achiziţionat pe portarul australian Harrison Devenish-Meares (23 de ani). Acesta s-a antrenat în ultima perioadă cu formația giuleșteană, iar acum a semnat un contract valabil pe un an competițional, cu posibilitatea de a-l prelungi cu încă unul. Devenish-Meares îl va avea concurenţi pe post pe Virgil Drăghia şi Alexandru Tătaru.
După ce a bătut palma cu giuleștenii, Harrison Devenish-Meares a declarat  pentru fcrapid.ro: „Sunt încântat şi recunoscător pentru oportunitatea de a juca pentru Rapid Bucureşti, un club al cărei istorie şi suporteri sunt cunoscute în întreaga lume. Aş vrea să le mulţumesc tuturor celor din club, lui George Maria şi tuturor antrenorilor de la Rapid II pentru antrenamentele din ultimele luni. Mi-am mutat viaţa la 15.000 km pentru a juca la Rapid şi sunt nerăbdător să dau tot ce pot pentru a aduce Rapidul în vârf, acolo unde îi este locul”.
Devenish-Meares a evoluat în Australia şi Statele Unite ale Americii, la Rockdale City, Northern Tigers FC, South Florida Bulls şi Phoenix FC (SUA, Liga 2). La Rapid, Harrison a jucat într-un joc amical, în cantonamentul din Turcia, împotriva FC U Craiova, atunci când a apărat în prima repriză.
Pe lângă fotbal, Harry a absolvit facultatea de Ştiinţe Biologice, la Universitatea din Florida. Devenish este cel de-al doilea australian din istoria Rapidului, după Ryan Griffiths, care a evoluat în campionatul 2006/2007, în 14 meciuri, înscriind de două ori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...