Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 26 august 2020

FOTBAL / SUPERCUPA EUROPEI: UEFA a anunțat că spectatorii vor reveni în tribune la Budapesta

Uniunea Europeană de Fotbal Asociație (UEFA) a anunţat că va autoriza revenirea spectatorilor în tribune la Supercupa Europei de la Budapesta, din 24 septembrie. Nu va fi vorba despre disputarea partidei cu casa închisă a meciului, ci doar 30 la sută din locurile stadionului vor fi ocupate. Pe de altă parte, însă, UEFA va menţine regula „porţilor închise” pentru celelalte meciuri internaţionale organizate sub patronajul său.
De la declararea pandemiei de COVID-19, în martie, confruntarea dintre Bayern Munchen, câştigătoarea Ligii Campionilor, şi FC Sevilla, formația care a cucerit Liga Europa, din 24 septembrie, va fi prima partidă internaţională care se va juca cu spectatori în tribune. „Deşi este important ca activităţile noastre fotbalistice să poată continua în această perioadă dificilă, și fără suporteri, jocul de fotbal nu mai are acelaşi rost. Noi sperăm ca Supercupa să fie un meci pilot, unul care să marcheze începerea revenirii spectatorilor pe stadioane", a declarat preşedintele UEFA, slovenul Aleksander Ceferin. 
Cum Arena Puskas din Budapesta are 65.000 de locuri, înseamnă că la Supercupa Europei 2020 vor asista circa 20.000 de spectatori. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...