Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 25 august 2020

FOTBAL / ANGLIA: Harry Maguire, condamnat la închisoare cu suspendare

Căpitan al echipei de  fotbal Manchester United, Harry Maguire a fost găsit vinovat că a provocat incidentul în urma căruia a fost arestat în Insula Mykonos din arhipelagul elen. Potrivit bbc.com, fotbalistul a fost condamnat la 21 de luni şi 10 zile de închisoare cu suspendare. 
Potrivit presei din Grecia, Harry Maguire a ajuns în arest după un conflict cu un grup de britanici. Fotbalistul ar fi atacat poliţiştii care au intervenit pentru a calma situaţia. El s-a făcut vinovat pentru lovituri repetate, tentativă de mită, violenţă împotriva unui angajat public şi insulte.
La audierea de astăzi (marţi, 25 august) au fost prezenți fratele lui Maguire, Joe, şi un prieten, Christopher Sharman. Şi aceștia au fost găsiţi vinovaţi de lovituri repetate, tentativă de mită, violenţă împotriva unui angajat public şi insulte.
Manchester United a anunţat că va face apel la această decizie. Harry Maguire se afla în vacanţă în Grecia, iar astăzi a fost reprezentat de avocatul său,  Konstantinos Darivas. 
Înainte de pronunțarea verdictului, Maguire a fost anunțat de Gareth Southgate în lotul Angliei pentru meciurile cu Islanda și Danemarca din Liga Națiunilor. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...