Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 29 august 2020

FOTBAL / ROMÂNIA: Daniel Ciobanu a semnat cu Politehnica Iași

Cu o zi înaintea meciului de la Botoșani, din runda cu numărul 2 a ediției 2020/2021 a Ligii 1, Politehnica Iași a anunțat că l-a legitimat pe fundașul central Daniel Ciobanu (26 de ani). Acesta a semnat un contract pe un an competițional.
Recrutul a fost prezentat pe site-ul oficial al grupării moldave: „Născut pe 1 noiembrie 1993, la Tg. Frumos, el a evoluat în sezonul trecut la Pandurii Tg. Jiu, unde a fost căpitan. A început fotbalul la LPS Iași, iar din clasa a noua a trecut la Steaua București. La 17 ani a debutat la seniori, îmbrăcând tricoul formației Petrotub Roman. După terminarea liceului a ajuns la Farul Constanța, apoi la Rapid București, Rapid CFR Suceava, FC Brașov, Pandurii Tg. Jiu și Luceafărul Oradea. Ciobanu a bifat 88 de prezențe în al doilea eșalon fotbalistic al țării, iar în acest sezon are șansa să debuteze în Liga I la echipa la care și-a dorit dintotdeauna să joace! ”.
Daniel Ciobanu va purta la Poli tricoul cu numărul 28. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...