Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 28 august 2020

FOTBAL / ROMÂNIA: UTA Arad a remizat cu FC Voluntari în primul meci pe noul stadion

Formaţia UTA a remizat (0-0), astăzi (vineri, 28 august), pe teren propriu, cu FC Voluntari, într-un meci contând pentru a doua etapă a Ligii 1. Gruparea arădeană a evoluat pentru prima dată pe noul stadion  „Francisc von Neuman”. 
După meci, cei doi antrenori au recunoscut faptul că mai au încă de lucrat pentru ca echipele lor să atingă un nivel onorabil. Laszlo Balint (UTA) a declarat că pentru el remiza este un rezultat negativ:  „Primele 60 de minute, am controlat destul de autoritar jocul. Acest 0-0 este un rezultat negativ, chiar dacă dacă ne uităm la ultimele 30 de minute se poate spune că este un punct câştigat. Sunt jucători care au venit cu un decalaj de pregătire important. Acest lucru s-a simţit. Trebuie să învăţăm şi din acest rezultat, din acest meci. Este un regret şi pentru mine şi pentru băieţi.  Sunt cu capul plecat în vestiar”.

„Prima parte a fost clar a celor de la UTA. Poate noi am intrat temători. A doua repriză cred că a fost a noastră. În ultimele 25-30 de minute am şi avut ocazia să marcăm. Dacă eram mai incisivi plecam acasă cu trei puncte. Sunt mulţumit de băieţi şi îi felicit. Au avut o atitudine extraordinară astăzi. S-au bătut pentru fiecare minge. Cred că am fost mai buni în această seară şi e un punct câştigat”Mihai Teja, antrenor FC Voluntari 

Arena  pe care s-a disputat meciul poartă numele baronului care a fondat echipa Uzinele Textile Arad (UTA) în 1945 și care a ridicat și stadionul vechi, între anii 1940 și 1946, cu o capacitate de 7.287 de locuri. În 2014, stadionul a intrat într-un proces de demolare, ridicându-se unul mai mare și mai modern în loc. Acesta are 12.700 de locuri și a costat circa 14 milioane de euro. 
Au evoluat formațiile: 
UTA: Moldovan – Bustea, Benga, Ilie, Rumpoulakou – Albu (Melinte, 60), Roşu – Tescan (Rusu, 54), Ioniţă, Buhăcianu (Hora, 46) – Morar (Rus, 72). 
Antrenor: Laszlo Balint
FC Voluntari: Rîmniceanu – Costin, Balaur, Armaş, Vlad – Căpăţînă, Miranda, Gheorghe – Eric (Ilie, 72), Stoica (Mailat, 63), Grădinaru (Kocic, 90+4). 
Antrenor: Mihai Teja
Cartonaşe galbene: Morar (min. 65), Ilie (min. 90), respectiv Vlad (min. 18)
Arbitru de centru: Lucian Rusandu
Arbitri asistenți: Imre-Laszlo Bucsi, Florin Păunescu
Arbitru de rezervă: George Găman


Etapa a 2-a

Vineri, 28 august
Mediaş - Argeş 2-0
UTA - Voluntari 0-0

Sâmbătă, 29 august
Ora 18.00:
Hermannstadt - Clinceni
Ora 21.00:
CFR Cluj - Sepsi

Duminică, 30 august
Ora 15.30:
Botoşani - Iaşi
Ora 18.00:
Univ. Craiova - Astra
Ora 21.00:
FCSB - Viitorul

Luni, 31 august
Ora 21.00:
Târgovişte - Dinamo


Partidele vor fi transmise în direct de Digi Sport, Look Sport / Plus şi Telekom Sport.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...