Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 28 august 2020

FOTBAL / GERMANIA: Spectatorii nu vor avea acces în stadioane până în ianuarie 2021

Creșterea numărului de cazuri de persoane infectate cu COVID-19, în ultimul timp, a  făcut ca Germania să înăsprească măsurile de prevenție. De pildă, amenda pentru neportul măștii a crescut la 50 de euro. În plan sportiv, autorităţile sanitare germane s-au declarat împotriva revenirii spectatorilor în tribune, astfel că partidele de fotbal, dar și alte evenimente sportive se vor desfășura acolo cu porţile închise până la finalul anului.
În ultimul timp, cluburile de fotbal ceruseră ridicarea intedicției accesului publicului la meciuri. Iar unele dintre ele s-au oferit chiar de a-i testa gratuit pe spectatori înaintea partidelor. Prelungirea restricției va avea efecte, îndeosebi de ordin financiar, asupra grupărilor profesioniste. Noua ediția de campionat va debuta în 18 septembrie.   
În Germania, adunările cu număr mare de oameni sunt interzise până la 31 octombrie, deocamdată. În această țară au fost raportate 240.565 de cazuri de persoane infectate cu COVID-19, iar 9.359 dintre ele au decedat din această cauză. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...