Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 30 august 2020

FOTBAL / SPANIA: Lionel Messi nu s-a prezentat la recoltarea probelor pentru testele PCR

Fotbalistul argentinian Lionel Messi (33 de ani) nu s-a alăturat colegilor săi de la FC Barcelona, astăzi (duminică, 30 august), la recoltarea probelor pentru testele PCR de depistare a noului coronavirus. Cotidianul „Marca” anunțase încă de ieri că sud-americanul a anunțat că va absenta de la această operațiune.
De altfel, absenţa lui Messi era previzibilă după ce acesta a transmis, săptămână trecută, conducerii lui FC Barcelona că vrea să plece de la echipă. Tot atunci, el ar fi anunţat gruparea catalană că nu se va prezenta la reunirea lotului, respectiv la testarea pentru coronavirus, obligatorie pentru reluarea pregătirii în vederea noului an competițional.
Pe de altă parte, potrivit „Marca”, la centrul de antrenament s-a prezentat uruguayanul Luis Suarez, la bordul automobilului său. Prieten cu Messi, acesta ar fi fost pus pe lista de transferuri de noul antrenor Roland Koeman, care va conduce mâine, primul antrenament de la numirea sa, în 19 august.
Conducerea clubului consideră absenţa lui Lionel Messi ca un act de indisciplină şi va decide mâine posibilele sancţiuni. Argentinianul mai are un an de contract cu FC Barcelona, iar în contractul său apare o clauză de reziliere de 700 de milioane de euro. O altă clauză îi permitea jucătorului de 33 de ani ruperea unilaterală a contractului, dar a expirat la începutul lunii iunie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...