Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 30 august 2020

FOTBAL / ROMÂNIA: Alex Mitriță n-a fost convocat fiindcă la revenirea în SUA intra în carantină

Autor a unei pase de gol în meciul pe care echipa lui, New York City FC l-a câștigat (3-1) cu Chicago Fire, Alexandru Mitriță nu a fost convocat în lotul național pentru meciurile cu Irlanda de Nord (4 septembrie) și Austria (8 septembrie) din ediția 2020/2021 a Ligii Națiunilor. Mirel Rădoi a explicat de ce n-a apelat la acesta.
Într-o videoconferință, selecționerul a spus: „Am căzut de comun acord atât cu el, cât şi cu clubul... În această perioadă, pierdea două partide. Pe 2 şi 6 septembrie, echipa lui avea meci în campionat. Plus cel de-al treilea meci, din 12 septembrie, în care risca să nu evolueze. În momentul în care noi apelam la serviciile lui Mitriţă, automat când se întorcea în America era în carantină 14 zile. Şi atunci am decis că cel mai important este viitorul, al echipei lui de club, al lui şi al nostru. Pentru că în cazul unei accidentări se poate întâmpla ca Alex Mitriţă să fie scos din calcule pentru meciul cu Islanda şi pentru următoarele două meciuri din Liga Naţiunilor".
Din momentul reluării competiției în America de Nord,  Alex Mitriță a evoluat în 7 din cele 8 meciuri ale formației sale. El n-a fost, însă, niciodată integralist. Iar în ultimul meci, cu Chicago Fire, a bifat doar 45 de minute. De la sosirea la New York City FC, Mitriță a jucat 30 de meciuri și a marcat 12 goluri în 2019, respectiv 9 partide în 2020. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...