Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 31 august 2020

FOTBAL / SUA: Messi ar putea ajunge la New York City, echipa la care joacă Mitriță

În ultimele zile, s-a scris foarte mult despre echipele la care ar putea ajunge Lionel Messi. Au fost pomenite Manchester City și Manchester United, Inter Milano și Juventus Torino,  Paris Saint-Germain și chiar Inter Miami. O variantă a prezentat și cotidianul catalan „Sport”. Acesta susține că după o trecere prin Anglia argentinianul ar putea ajunge tot peste Ocean, dar la New York City.
Mai exact, Manchester City ar fi dispusă să-i cedeze pe Bernardo Silva, Gabriel Jesus şi Eric Garcia şi să achite suma de 100 de milioane de euro în schimbul lui Messi. Și i-ar propune acestuia un contract pe cinci ani, cu un salariu anual de 100 de milioane de euro brut. Doar că, după trei ani, sud-americanul ar urma să ajungă la Ney York City FC, la care evoluează şi Alexandru Mitriţă. Și aceasta fiindcă echipa americană face parte dintr-un grup de cluburi sportive deținut de City Football Group (CFG), care patronează și pe Manchester City. Plecarea în SUA a lui Messi ar presupune și o primă de instalare de 250 de milioane de euro. Acest scenariu s-ar materializa, însă, doar dacă nu s-ar aplica acea clauză de reziliere de 700 milioane de euro. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...