Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 30 august 2020

FOTBAL / ROMÂNIA: Universitatea Craiova a câștigat disputa cu Astra Giurgiu

Într-un meci din etapa a doua a Ligii 1, disputat astăzi (duminică, 30 august), la Craiova, Universitatea Craiova a învins cu 2-0 (2-0) pe Astra Giurgiu. Gruparea din Bănie a urcat pe locul 2 în clasamentul la zi, la egalitate de puncte (6) cu FC Botoșani, însă cu un golaveraj inferior (3-0 față de 7-2).  
Golurile confruntării de la Craiova au fost marcate de Koljic (min. 22) şi Cicâldău (min. 26, dintr-un penalty acordat la un henţ în careu). Universitatea a dominat prima parte a confruntării, iar Astra a fost mai periculoasă după pauză.
După partidă, Cristiano Bergodi (Univ. Craiova) a declarat pentru Digi Sport: „Am avut un meci bun astăzi. În prima repriză, am avut ocazii şi am dat două goluri. Am avut şi două ocazii în a doua repriză. Sunt mulţumit de băieţi şi poate că trecem peste situaţia grea de după meciul de la Tibilisi. Vine şi pauza de două săptămâni. Sper să reglăm lucrurile în perioada asta. La Tibilisi nu am jucat bine. Nu am avut atitudine. Dar e bine că ne-am revenit azi.Suntem o echipă bună. Putem lupta pentru campionat, care este foarte lung. Nu a fost uşor pentru echipă.Jucătorii s-au accidentat. Pauza dintre sezoane a fost scurtă. E bună pauza care vine acum. Vor reveni jucătorii. Probabil vom face şi nişte transferuri, dar eu sunt mulţumit de echipă. Avem două victorii. Vom vedea, dacă avem jucători mai buni pe care să-i aducem, o să-i aducem. Nu doar aşa, să fie la număr. Rămân în ţară în aceste două săptămâni.  Vom regla nişte lucruri”.
Nemulțumit de joc, de rezultat, dar și de arbitraj a fost antrenorul Astrei, Bogdan Andone: „Am avut şi noi situaţii bune la 0-0. Până în minutul 20 cred că nici n-au intrat în careu. Apoi o neatenţie... Am înţeles că a fost şi un ofsaid destul de mare la golul lui Koljic. Două faze delicate şi dubioase au decis jocul. Primul gol ofsaid, iar al doilea un presupus henţ care nu a fost. Nu aceasta este valoarea echipei, după perioada de pregătire vom arăta mult mai bine”.
Au fost folosite următoarele garnituri: 
Universitatea Craiova: Mirko Pigliacelli – Vătăjelu, Bălaşa, M. Constantin, Bancu – Nistor, Bic, Cicâldău – Baiaram (Bărbuţ, 83), Koljic (Ivan, 75), V. Mihăilă. 
Antrenor: Cristiano Bergodi
Astra Giurgiu: Lazar – D. Bruno, Graovac, Dandea, Radunovic – Răduţ, Crepulja (Seto, 46), R. Moise (Ioniţă, 66) – Riza (Fatai, 12, Balaure,  46), D. Alibec, Merloi (Baicu,46). 
Antrenor: Bogdan Andone
Cartonaşe galbene: Radunovic (min. 25), Dandea (min. 57), Baicu (min. 78)
Arbitru de centru: Horia Gabriel Mladinovici
Arbitri asistenți: Vasile Marinescu, Vladimir Urzică
Arbitru de rezervă: Iulian Călin

Etapa a 2-a

Vineri, 28 august
Mediaş - Argeş 2-0
UTA - Voluntari 0-0

Sâmbătă, 29 august
Hermannstadt - Clinceni 2-2
CFR Cluj - Sepsi 0-0

Duminică, 30 august
Botoşani - Iaşi 4-0
Univ. Craiova - Astra 2-0
Ora 21.00:
FCSB - Viitorul

Luni, 31 august
Ora 21.00:
Târgovişte - Dinamo

Partidele vor fi transmise în direct de Digi Sport, Look Sport / Plus şi Telekom Sport.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...