Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 30 august 2020

FOTBAL / ROMÂNIA: George Puşcaş crede că România trebuie să joace cu gândul să câştige grupa din Liga Naţiunilor

Convocat la prima reprezentativă a României pentru meciurile cu Irlanda de Nord și Austria din ediția 2020/2021 a Ligii Națiunilor, George Puşcaş a declarat, astăzi (duminică, 30 august), într-o videoconferință de presă, că tricolorii trebuie să joace cu gândul că pot gâştiga grupa din care mai face parte şi Norvegia.
Fotbalistul de la Reading n-a putut spune dacă e un avantaj faptul că întâlneşte o echipă din spaţiul britanic: „eu mă pregătesc foarte bine pentru fiecare meci. Încerc să acumulez cât mai multe informaţii, să fiu într-o formă bună fizică, să ascult şi să pun în balanţă ceea ce zice Mister. Și după meci se va vedea cum a fost destinul jocului. Cred că trebuie să pornim cu gândul că avem şansa de a câştiga grupa. Asta ar fi punctul de plecare al nostru. Cred că e cel mai important şi trebuie să tratăm fiecare meci ca atare. Fiecare meci la nivelul nostru maxim. Nu cred că pot să spun că e o echipă mai bună sau mai puţin bună, vreau să vorbesc doar de noi. Cel mai important lucru este ca noi să fim într-o formă foarte bună şi să ajungem la ora meciurilor pregătiţi. Meciurile cu Irlanda de Nord şi Austria nu sunt doar de pregătire, sunt cele mai grele meciuri pentru că este debutul într-un an nou şi, mai ales, după această lungă perioadă. Trebuie să dăm totul meci cu meci, pentru că până luna viitoare avem meciurile de acum care sunt foarte importante şi care trebuie tratate foarte serios”.
Despre califcarea la un turneu final, într-o competiție majoră la seniori, Pușcaș a declarat: „Ar fi un vis să joc cu naţionala acolo. Pentru asta ajungi fotbalist şi pentru bucuriile de genul acesta trăieşti. Să ajungi cu echipa naţională la un turneu final. Sper cât mai repede să am posibilitatea, să avem posibilitatea să jucăm acolo”. 
George Pușcaș s-a referit și la traiectoria pe care a avut-o după Campionatul European de tineret de anul trecut: „Eu sunt mulţumit. Am făcut alegerea bună.  Am ajuns într-un campionat în care îmi doream să ajung. Am avut un prim an bun, cu dificultăţi, normal, dar eu cred că am făcut alegerea bună şi ar fi culmea să mă gândesc acum ce făceam acum un an sau dacă am făcut alegerea bună”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...