Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 29 august 2020

TENIS / US OPEN 2020: Culoar infernal pentru Horia Tecău și Jean-Julien Rojer

România va fi reprezentată și pe tabloul de dublu al ediției 2020 a US Open, turneul de grand slam care se va desfășura la Complexul Flushing Meadows Corona Park din New York, între 31 august și 13 septembrie. Horia Tecău şi Raluca Olaru și-au aflat și primii adversari.
Alături de olandezul Jean-Julien Rojer, Tecău va evolua în primul tur în compania lui Marcelo Arevalo (El Salvador) şi Jonny O'Mara (Marea Britanie). În caz că vor trecere de aceștia, cei doi vor avea un meci extrem de dificil în turul 2, unde pot da peste liderii mondiali Cabal și Farah (Columbia), care vor juca cu Melzer (Austria) și Roger-Vasselin (Franța), în manșa inaugurală.  
La feminin, Raluca Olaru și spaniola Sara Sorribes Tormo vor juca cu Lucie Hradecka (Cehia) / Andrea Klepac (Slovenia) în primul tur. În caz de succes, ele le vor înfrunta, în faza următoare, pe învingătoarele disputei Muhammad / Townsend (SUA) - Mattek-Sands (SUA) / Zhang (China), favoritele cu numărul 5. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...