Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 31 august 2020

FOTBAL / SPANIA: LaLiga dă dreptate Barcelonei în litigiul cu Lionel Messi

Lionel Messi nu s-a prezentat la reunirea lotului lui FC Barcelona, produsă duminică, 30 august, atunci când toți fotbaliștii au efectuat testul de depistare a noului coronavirus. În contextul în care argentinianul a lăsat de înțeles că vrea să părăsească formația catalană, LaLiga a dat dreptate acesteia. Mai exact, s-a precizat că înțelegerea dintre cele două părți rămâne valabilă. Ca de altfel și clauza de 700 milioane de euro în caz de reziliere.  
Cum presa spaniolă, precum și aceea din întreaga lume au difuzat tot felul de informații legate de plecarea lui Messi, LaLiga a dat un comunicat în care a încercat să lămurească lucrurile.  „Privind diferitele interpretări publice din ultimele zile, în diverse organisme media, legat de situația contractuală a jucătorului Lionel Andres Messi cu FC Barcelona, La Liga consideră oportun să precizeze că acest contract este acum în vigoare și că există o clauză de eliberare aplicabilă în cazul în care jucătorul decide ruptura unilaterală”. Ceea ce ar însemna că Barcelona ar urma să primească 700 de milioane de euro pentru a permite plecarea lui Lionel Messi la o altă formație înainte de 30 iunie 2021, când se încheie contractul cu acesta. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...