Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 30 august 2020

FOTBAL / SUA: Alex Mitriţă a pasat decisiv la un gol al echipei New York City FC

Într-un meci contând pentru a 8-a  etapă a Conferinţei de Est a Campionatului Nord-American de fotbal, MLS, New York City FC a învins cu 3-1 (1-1), formaţia Chicago Fire. Golurile au fost reușite de Parks (min. 16), Tinnerholm (min. 53) şi Ring (min.  75), respectiv Pineda (min. 45+2).
La primul gol al gazdelor, Alexandru Mitriţă i-a pasat în careu lui Keaton Parks, care a înscris cu un şut la colţul lung, de la aproximativ 10 metri lateral dreapta. Internaţionalul român a evoluat o repriză, fiind schimbat la pauză de Moralez. El nu se află pe lista jucătorilor din străinătate convocați pentru meciurile cu Irlanda de Nord şi Austria din Liga Naţiunilor.
În urma victoriei de sâmbătă, New York City FC împarte cu Atalanta United locul 13 în clasament, cu 9 puncte, fiind la un punct de Montreal Impact, aflată pe locul 11.
Toronto FC conduce în clasamentul conferinţei, cu 18 puncte, iar pe ultimul loc se află Inter Miami, formația patronată de David Beckham, cu 3 puncte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...