Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 30 august 2020

RUGBY / ROMÂNIA: SCM Timișoara s-a calificat în semifinalele ediției 2019/2020 a Superligii

Rugby-ul este al doilea sport de echipă  din România, după fotbal, în care s-a reluat competiția întreruptă de pandemia de COVID-19, în martie.  La Brașov, pe Stadionul Noua, într-un meci de baraj pentru calificarea în semifinalele ediției 2019/2020 a Superligii, SCM Timișoara s-a impus cu 57-15 (38-8) în fața lui ACS Tomitanii Constanța.
Afectată de vremea caniculară, partida a debutat cu un eseu în chiar primul minut. După o cursă inițiată de Vaovasa și continuată de Rupanu, Shennan (Timișoara) a culcat balonul în terenul de țintă advers. Încercarea nu a fost transformată de Melinte. După ce Nasalo (Tomitanii) a irosit o lovitură de pedeapsă (min. 5), bănățenii au marcat alte două eseuri prin Mao Maliepo. Iar acum Melinte a transformat de fiecare dată. 
Constănțenii au izbutit să reducă din diferență prin Ciocoiu, însă încercarea sa nu a fost transformată de Burlacu. Această reușită i-a ambiționat și mai tare pe bănățeni, care au reacționat imediat. Strătilă, cu două eseuri, și Tevita Manumua, cu unul, au majorat diferența. În timp ce Melinte a transformat două dintre ele. Și cum Nassalo (Tomitanii) a concretizat o penalitate, la pauză Timișoara a condus cu 38-8.   
A doua parte a meciului a început cu eseul lui Boboc, transformat de Nassalo, însă tot bănățenii au dominat jocul. Ei au marcat încercări prin Vaovasa, Sabău și Shennan, primele două fiind transformate de Melinte.     
În semifinale, SCM Timișoara va întâlni pe CSA Steaua, la București, în 6 septembrie. Confruntarea se va desfășura într-o singură manșă.  

Campionatul de rugby al României - Superliga

Meciuri de baraj pentru semifinale

Sâmbătă, 29 august
SCM Timișoara - ACS Tomitanii 57-15

Duminică, 30 august
Ora 15.30:
Dinamo București - „U” Cluj

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...