Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 29 august 2020

TENIS / ATP: Novak Djokovic îl va înfrunta pe Milos Raonic în finala Western & Southern Open

Lider mondial, Novak Djokovic (33 de ani) s-a calificat în finala ediției 2020 a Western & Southern Open, turneu mutat de la Cincinnati la New York, din cauza pandemiei de coronavirus. Sârbul poate egala, în caz că va cuceri trofeul, recordul lui Rafael Nadal.
În semifinale, Novak Djokovici l-a învins cu 4-6, 6-4, 7-6/0 pe spaniolul Roberto Bautista Agut. În finală, sârbul îl va înfrunta pe Milos Raonic (30 ATP), care a trecut cu 7-6/5, 6-3 de grecul Stefanos Tsitsipas 
Sârbul a câștigat 79 de titluri ATP în carieră, iar acum îl vizează pe cel de-al 35-lea de Masters 1.000, prin care l-ar egala astfel pe Rafael Nadal, deţinătorul recordului de victorii la această categorie de turnee. De asemenea, Djokovic a mai pierdut 34 de finale la simplu. 
În vârstă de 29 ani, canadianul de origine muntenegreană Milos Raonic are în palmares 8 titluri ATP și alte 14 finale pierdute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...