Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 27 august 2020

FOTBAL / LIGA CAMPIONILOR: Dinamo Zagreb a eliminat-o pe CFR Cluj la loviturile de departajare

Campioană a României, CFR Cluj a fost eliminată, astăzi (miercuri, 26 august), în turul 2 preliminar al ediției 2020/2021 a Ligii Campionilor, urmând a continua în turul 3 preliminar din Liga Europa. Formația lui Dan Petrescu a pierdut (7-8) la loviturile de departajare, rezultatul fiind egal, 2-2, după 120 de minute de joc. Clujenii au ratat un penalty şi au jucat în superioritate numerică din minutul 51.
Croații s-au aflat în permanență la conducere. Ei au deschis scorul în minutul 14, când Gojak a trimis în poartă o minge respinsă în faţă de Bălgrădean. Ei au trecut din nou în avantaj în minutul 78, după ce Kastrati a împins în poartă o altă minge respinsă de Bălgrădean.  
În minutul 51, Ciprian Deac a ratat penaltyul acordat după un fault asupra lui Debeljuh de Teophile-Catherine, care a fost eliminat.
CFR a reușit să egaleze prima oară în minutul 64, când Pereira a șutat din afara careului. Apoi, în minutul 90+3, Debeljuh a înscris reluând în poartă o minge pasată senzaţională, la întâlnire, de Rondon.
La loviturile de departajare, Vincius, Djokovici, Rondon, Susic și Deac au transformat pentru CFR, iar Petkovic, Leovac, Ademi, Stojanovic, Dilaver, Gvardiol pentru Dinamo Zagreb. Au ratat Golofca şi Boli, respectiv Gojak. De data aceasta, CFR a avut ocazia să închidă meciul, însă Golofca a ratat. 
Au evoluat următoarele formații: 
CFR Cluj: Bălgrădean - Burcă (Susic, 82), Vinicius, Boli, Camora - Chipciu (Rondon, 46), Bordeianu (Itu, 113), Djokovic - Deac, Debeljuh, Pereira (Golofca, 68). 
Antrenor: Dan Petrescu
Dinamo Zagreb: Livakovic - Stojanovic, Theophile-Catherine, Dilaver, Leovac - Gojak, Ivanusec (Petkovic, 68), Ademi, Orsic (Moharami, 108) - Majer (Kastrati, 54), Gavranovic (Gvardiol, 54). 
Antrenor: Zoran Mamic
Cartonaşe galbene: Bălgrădean (min. 78), Bordeianu (min. 92), Rondon (min. 115), respectiv Ademi (min. 44), Leovac (min. 82), Livakovic (min. 90+2)
Cartonaş roşu: Teophile-Catherine (min. 51)
Arbitru de centru: Antonio Emanuel Carvalho Nobre (Portugalia)
Arbitri asistenți: Bruno Alves Jesus şi Nuno Pereira (Portugalia)
Arbitru de rezervă: Joao Carlos Antunes Pereira Bento (Portugalia)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...