Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 26 august 2020

FOTBAL / LIGA CAMPIONILOR: Chipciu spune că Zagreb e mai puternică, dar poate fi învinsă

Titularizat în echipa lui CFR Cluj pentru meciul din această seară (miercuri, 26 august), cu Dinamo Zagreb, în turul 2 preliminar al ediției 2020/2021 a Ligii Campionilor, Alexandru Chipciu este încrezător în şansele reprezentantei României chiar dacă adversara participă  cu regularitate în grupele celei mai importante competiții continentale. 
La conferința de presă de dinaintea meciului, mijlocaşul a declarat: „Ne gândim doar la UEFA Champions League. Ăsta e unul din meciurile pe care le prefer, cu adversari puternici, ăsta-i meci adevărat. Zagreb e mai puternică, mai ales financiar, dar asta nu înseamnă că nu-i putem elimina, ei se gândesc că sunt mai buni decât noi, poate fi un avantaj. Ştiu că lumea aşeaptă magie, dar noi suntem o echipă care munceşte, unii zic cum ne-au bătut ăştia că noi am avut ocazii! Am demonstrat şi anul trecut în Europa League, dovadă meciul cu Sevilla”, a spus Chipciu.
Meciul CFR Cluj - Dinamo Zagreb va fi transmis de Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...