Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 23 august 2020

FOTBAL / ITALIA: Parma l-a demis pe antrenorul Roberto D’Aversa

Clubul italian Parma Calcio a anunţat, astăzi (duminică, 23 august), pe site-ul oficial, că s-a despărțit de tehnicianul Roberto D’Aversa (45 de ani). Acesta conducea din punct de vedere tehnic gruparea din decembrie 2016.
Gruparea care a terminat precedentul campionat pe locul 11 a precizat: „Decizia vine ca urmare a faptului că în ultimele săptămâni coeziunea, unitatea, armonia şi entuziasmul care au fost cheia succeselor obţinute împreună în ultimii ani au dispărut”. Pe de altă parte, clubul i-a mulţumit tehnicianului pentru activitatea şi reuşitele din ultimii ani.
Născut la Stuttgart, în 12 august 1975, Roberto D’Aversa a evoluat ca mihlocaș  pentru douăsprezece echipe între 1994 și 2013, printre care s-a numărat Sampdoria (2001). În total, el a adunat 97 de meciuri în Serie A și două goluri marcate. Ca antrenor, a debutat la Virtus Lanciano, pe care a pregătit-o între 2014 și 2016. Sub comanda sa tehnică, Parma a avut palmares pozitiv: 51 victorii, 25 egaluri și 36 înfrângeri.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...