Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 24 august 2020

FOTBAL / LIGA CAMPIONILOR: Bayern Munchen s-a impus cu 1-0 în finala cu PSG

Găzduită de Lisabona, în această noapte (duminică, 23  august), finala ediției 2019/2020 a Ligii Campionilor la fotbal s-a încheiat cu victoria formației creditată cu prima șansă: Bayern Munchen (Germania) - Paris Saint-Germain (Franța) 1-0 (0-0). Unicul gol al disputei a fost înscris de francezul Kingsley Coman, în minutul 59.
Pentru atacantul bavarezilor acesta a fost al treilea gol marcat în nouă meciuri din această ediție a Ligii Campionilor, respectiv al 8-lea în 30 de apariții în respectiva competiție. 
Pentru antrenorul parizienilor, germanul Thomas Tuchel, Bayern rămâne o piază rea, el pierzând 10 meciuri în fața acestei formații cu echipele pe care le-a antrenat (Mainz, Borussia Dortmund și acum cu PSG). 
PSG marcase în ultimele 34 de meciuri din Liga Campionilor, egalând un record deținut de Real Madrid din 2011 și 2014. Și deși a avut mari ocazii, n-a izbutit să o facă și în această seară. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...