Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 23 august 2020

FOTBAL / BULGARIA: Claudiu Keşeru a înscris pentru Ludogoreţ

Component al echipei Ludogoreţ Razgrad, Claudiu Keşeru a revenit după perioada în care a stat la izolare fiind depistat infectat cu COVID-19. Ex-stelistul a înscris un gol în meciul câştigat cu 4-1, astăzi (sâmbătă, 22 august), pe terenul formaţiei Cerno More Varna, în etapa cu numărul 3 a campionatului Bulgariei.
Atacantul român a marcat în minutul 40. Celelalte goluri ale învingătorilor au fost înscrise de Santana (min. 6), Jorginho (min. 73) şi Higinio (min. 88). Pentru gruparea din Varna a marcat Coureur, în minutul 25.
Claudiu Keşeru a jucat până în minutul 84, când a fost înlocuit cu Higinio. Ceilalţi doi români de la Ludogoreţ, Cosmin Moţi şi Dragoş Grigore, au fost integralişti și au văzut câte un cartonaş galben în minutul 30, respectiv 42.
În aceeași rundă s-a mai disputat meciul Botev Vrața - ȚSKA Sofia 1-2. Celelalte meciuri sunt programate mâine (duminică, 23  august), Levski - Țarsko Selo și Botev Plovdiv  - Beroe, respectiv luni, 24 august (Montana - Etar și ȚSKA 1948 Sofia - Arda). 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...