Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 23 august 2020

FOTBAL / ROMÂNIA: FCSB a profitat de problemele Astrei și s-a impus la scor

Clasată pe locul 5 în precedentul campionat, FCSB a debutat cu o victorie clară în ediția 2020/2021 a Ligii 1: 3-0 (2-0) cu Astra, la Giurgiu. Bucureștenii au profitat de problemele cu care s-a confruntat adversara, care nu prea s-a putut antrena în efectiv complet în ultimele zile.
Golurile au fost înscrise de Man (min.  33), Tănase (min.36) şi Moruţan (min. 90+1, din penalty).
Antrenor la Astra, Bogdan Andone a declarat după  meci pentru televiziunile care au transmis partida: „Nu prea sunt multe de spus. FCSB, mult mai pregătită fizic, mult mai puternică în contacte, dueluri. A fost un meci fără istoric. Am spus-o şi înainte de joc, nu avem ritm, nu avem antrenamente. A fost extrem de dificil şi pentru băieţi. Au încercat. Chiar nu am ce să le reproşez. Atât au putut astăzi”. 
Tehnicianul a explicat și schimbarea lui Budescu: „A simţit la gambă o contractură. La pauză a zis că mai încearcă cinci minute să vadă cum e, dar era clar că îl incomoda şi la alergare".
Satisfăcut de victorie, Toni Petrea, antrenorul FCSB s-a declarat satisfăcut de evoluţia jucătorilor săi în prima parte a partidei: „Am început cu dreptul.  O victorie importantă pe un teren pe care se câştigă destul de greu puncte. Jocul mi-a plăcut în prima parte.  Partea a doua o să o analizăm. Ne dorim de la meci în meci să jucăm din ce în ce mai bine. Fizic stăm ok. Trebuie să fim foarte atenţi şi să mergem mai departe”
Au evoluat următoarele formații: 
Astra Giurgiu: Lazar – D. Graur, Graovac, Dandea, Radunovic – Pahonţu (Gheorghe ’22), Crepulja (Moise, 56), Răduţ – Merloi (Baicu, 55), Budescu (Fatai, 56) – Alibec (Balaure, 71). 
Antrenor: Bogdan Andone
FCSB: Vlad – Creţu, Cristea (Briceag, 46), Miron, Panţîru – Tănase (Vînă, 86), Popescu, Olaru (Moruţan, 46) – Coman, Buş (Buziuc, 46), Man. 
Antrenor: Toni Petrea
Cartonaşe galbene: Răduţ (min. 42), Radunovic (min. 67), Dandea (min. 74), respectiv Cristea (min. 39), Miron (min.  74), Coman (min.  90+3)
Arbitru de centru: Marian Barbu
Arbitri asistenți: Daniel Mitruţi, George Florin Neacşu
Arbitru de rezervă: Horia Gabriel Mladinovici

Campionatul de fotbal al României - Liga 1

Etapa 1

Vineri, 21 august
Argeș - Botoșani 2-3

Sâmbătă, 22 august
Viitorul - UTA 1-1
Sepsi - Craiova 0-1
Astra - FCSB  0-3

Duminică, 23 august
Ora 16.00:
Iași - Târgoviște
Ora 18.00:
Clinceni - CFR Cluj

Luni, 24 august
Ora 18.00:
Voluntari - Mediaș
Ora 21.00:
Dinamo - Hermannstadt

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...