Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 15 august 2020

TENIS / WTA: Simona Halep s-a impus în semifinala cu Irina Begu de la Praga

Programată în semifinalele turneului de la Praga, dotat cu premii în valoare totală de 275.000 de dolari, confruntarea dintre Simona Halep (2 WTA) și Irina Begu (82 WTA) s-a încheiat cu victoria constănțencei, 7-6/2, 6-3. După meci, fostul lider mondial a mărturisit că o bucură calificarea în finală la prima competiție la care participă de la declararea pandemiei de COVID-19. 
Cu toate că jucase și înainte, două seturi din sfertul de finală cu iberica Sara Sorribes Tormo, Irina Begu a început mai bine, cu agresivitate. Profitând și de  numărul mare de duble greșeli comise de Simona Halep, bucureșteanca s-a desprins la 5-3. Begu a dat semne de oboseala, fiind egalată la 5, dar a mai izbutit un nou break, moment în care a solicitat asistență medicală. Cu mâna dreaptă bandajată, Irina n-a mai izbutit să lovească nici tare, nici precis. Astfel că Halep a făcut re-break, iar apoi s-a impus în tie break (7-2).   
În actul 2, Begu a izbutit să egaleze după ce a fost condusă cu 1-3, însă mai apoi a cedat trei ghemuri la rând, implicit meciul, după 91 de minute de joc. 
În finala de duminică, 16 august, Simona Halep o va înfrunta pe Elise Mertens (Belgia, locul 23 WTA şi cap de serie numărul 3), care a trecut (7-5, 7-6/4), tot astăzi, în semifinale, de sportiva cehă Kristyna Pliskova, ocupanta locului 69 WTA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...